top of page
IMG_6141_jpg_edited_edited.jpg


WERK
WIJZE

Conceptontwikkeling is de basis. Samen met de klant, uit welke sector of branche dan ook, bedenken wij een oplossing voor een vraagstuk. We luisteren, denken mee, bedenken een creatief idee, zetten het om in een concreet plan en voeren het vervolgens uit. In ons creatieve proces laten we ons altijd leiden door de kern van het verhaal. Om tot deze kern te komen dienen we nauw samen te werken. Laat ons weten wat jullie binnen de samenwerking verwachten. Dit is hoe wij te werk gaan:

Stap 1. De eerste ontmoeting met een nieuwe klant is een vrijblijvende kennismaking. In een ontspannen sfeer wordt er bekeken of het klikt en leidt tot een opdracht.

Stap 3. We denken net zo makkelijk in als out of the box en vinden de technologische mogelijkheden en de verschillende platformen van deze tijd een enorme toegevoegde waarde om creatief te gebruiken. In goed overleg met de klant zetten we het plan uiteen en gaan aan de slag.

Stap 2. De volgende stap gaat over het duidelijk achterhalen wat de kern van de opdracht is. Dit kan een boodschap van de gewenste visuele content zijn, de reden voor een evenement, de ontwikkeling van een nieuw concept of het doel van een gamification.

Stap 4. Vervolgens ontwikkelen wij een concept, idee of game dat voldoet aan de wensen van de klant en laten het zien zoals wij denken dat het hoort te zijn. Dit allemaal gaat natuurlijk vanuit het hart en zonder onnodige filters of belemmeringen en wordt het proces van A tot Z door meerdere ogen in de gaten gehouden om de kwaliteit hoog te houden.

bottom of page