website3.jpg

JUSTCURIOUS

 

Onze liefde voor reizen heeft ons samengebracht. Alle drie hebben we veel van de wereld mogen ervaren en zijn we er enigszins door opgevoed. Los van elkaar leerden we allen de (universele) les dat flexibiliteit, openheid, niet oordelen en oprechte interesse van groots belang zijn om de wereld op prettige wijze te kunnen ontdekken. Toen wij indertijd, ergens op een berg in de Egyptische woestijn, het zaadje plantten om samen Justcurious op te zetten, besloten we deze waarden tot fundamenten van ons bedrijf te maken. Waar we ook zijn en wat we ook doen. Ze vormen de bril waarmee we om ons heen kijken en gekoppeld aan ons kunnen, creëren we een uitzicht om te delen…

 

In 2018 is er een volgende fase gekomen in het bestaan van Justcurious. Sebastiaan is zijn droom gaan verwezenlijken en is samen met zijn gezin voor onbepaalde tijd op avontuur in Zuid Amerika. Luc en Nicole zijn Justcurious door gaan ontwikkelen en runnen nu samen het bedrijf.

Naast videocontent, dat belangrijker dan ooit is binnen E-commerce, ontwikkelen wij ook custommade Gamifications, die inmiddels al door verschillende  grote partijen in de Travel Industrie omarmd zijn. Ook in dit concept kan een ieder van ons zijn competenties en kwaliteiten kwijt en hebben de Gamifications een eigen Justcurious stempel qua originaliteit en authenticiteit. 

Zo blijven we ontwikkelen en staan we dus nooit stil binnen Justcurious... 

fullsizeoutput_48a6.jpeg

 

NICOLE VAN DEN BOSCH
Oprichter, eigenaar, commercie & producent

Haar jarenlange ervaring als commercieel manager in de reisbranche maakt Nicole sterk in onderhandelen, organiseren, netwerken en produceren. Ze heeft de zekere wereld achter zich gelaten om het verhaal van Justcurious te versterken met haar netwerk, gave om te verbinden, kennis en doorzettingsvermogen en is met recht de structuur binnen Justcurious

 

LUC DE NIJS
Oprichter, eigenaar, creatief brein & filmmaker

Als filmmaker werkt Luc bijna altijd op locatie. Hij bedenkt, filmt en monteert. Daarnaast creëert en ontwikkelt hij de Games en is hij een gepassioneerde creatieveling die niet stil kan zitten. Deze unieke doener heeft een voorliefde voor licht, beeld en creatie en is dus met recht de creatieve stuiterbal binnen Justcurious.