top of page

ONS
VERHAAL

​ Het is nu alweer 4 jaar geleden dat de paden van Justcurious en Caught elkaar kruisten. In de zoektocht van Nicole en Luc naar het perfecte locationbased platform voor een grote gamification klus, kwamen zij Mark, de founder van Caught en zijn compagnon Luuk tegen. Al snel kwamen zij erachter dat zij alle vier uit het zelfde hout gesneden zijn en de eerste gezamenlijke opdracht werd dan ook een groot succes. Dit smaakte natuurlijk naar meer en de samenwerking groeide en groeide, tot dat zij in 2021 besloten om het officieel te maken en met zijn vieren door te gaan binnen Justcurious.

 

En voilà… een team superhelden is opgestaan!

IMG_6298.jpeg
IMG_6260_jpg.jpeg
IMG_6287.jpeg
IMG_6315.jpeg

NICOLE VAN DEN BOSCH
Oprichter, mede-eigenaar

COMMERCIE & STRUCTUUR

‘Mega Structured Mindy’. Het zit ‘em bij Nicole niet alleen in de naam. Deze one of a kind, spontane sales lady is dé structuur van het bedrijf. Als een ware kameleon spiegelt zij zich aan haar klanten, waardoor ze eigenlijk gewoon een collega op afstand is.

Dit maakt het voor klanten ideaal om hun problemen (en ziel & zaligheid) bij Nicole neer te leggen.

Nicole heeft het netwerk, maakt jouw vraagstuk of probleemstelling concreet en zet het team aan de slag om tot een creatief concept te komen

LUC DE NIJS
Oprichter, Mede-eigenaar

CREATIE & VIDEO

Ruwe bolster, blanke pit! Super held ‘Highly Creative Hulk’ zegt wat hij denkt en neemt daarin geen blad voor de mond. Directer vind je ze niet, maar… hij is zo ontzettend lief! Hij gaat voor het maximale resultaat voor de klant en laat daarbij zijn ego thuis!

 

Wat Luc zo bijzonder maakt is dat hij altijd buiten de lijntjes kleurt en juist door zijn kaderloze mindset, de beste creatieve concepten levert. 

LUUK HERMANS
Mede-eigenaar

TECHNIEK & CREATIE

Ken jij superheld ‘Business Brainiac’ al? Dit krijg je nou als je creatief bent en goed bent in de IT. Luuk is extreem slim, observeert graag en denkt eerst na over wat hij zegt.

 

Zo jong als hij is, heeft hij al talloze successen op zijn naam staan. Hoe ingewikkelder, hoe beter, is het motto van Luuk. Deze pretty boy is ook nog eens heel creatief

 

Jouw concept heeft hij binnen no time zowel creatief als technisch vormgegeven in een game of concept. 

MARK NAUS
Mede-eigenaar

INSPIRATIE & TECHNIEK

Meet superheld ‘Caring Connector’! Heb jij ooit iemand in je leven ontmoet die overal verstand van heeft en over mee kan praten? Of het nou finance is, over wet & regelgeving gaat, techniek of HR zaken zijn… het maakt niet uit, want Mark is een echte ondernemer.

Daarnaast staat Mark 24/7 klaar voor onze klanten en  speelt hij graag de advocaat van de duivel om zo altijd tot het beste resultaat te komen! Zo fijn om iemand in het team te hebben die anderen op de juiste manier uitdaagt en inspireert.

logo the content jungle.png

The ContentJungle is het videohuis van Luc & Nicole

Visuele content creëren is waar we goed in zijn. Hiermee is het begonnen en dit is de rode draad in alles wat we produceren. En aangezien we tegenwoordig het geschreven woord steeds meer vervangen zien worden door bewegend beeld, zit je bij The ContentJungle goed.

 

Voor elk platform weten wij een passend visueel verhaal neer te zetten, maar laten we ons wel leiden door de inhoud.

 

Wij geloven in de kracht van ieder verhaal en vangen dit met onze camera.

Onze content is : authentiek | eigenwijs | puur | informeel

Meer info over The ContentJungle vind je op de website 

Caught is het platform bedrijf van Mark & Luuk

Dit platform is wereldwijd het eerste platform dat gebruikers zonder programmeer ervaring in staat stelt om location based applicaties te maken.

Met de bouwblokken in het platform kan aan de hand van de locatie van de gebruiker een specifieke en unieke beleving worden neergezet.

Deze beleving kan worden ingezet voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Events & Teambuilding

  • Toerisme

  • Trainings

  • Rally’s

  • Leren & Ontwikkelen

Meer info over Caught vind je op de website 

justdiggit-header-adcn.jpg

Take nothing but memories, leave nothing but footprints!

Ondanks dat wij geloven dat de beste leerschool buiten vier muren plaatsvindt en wij geloven dat je het meeste leert door te reizen en andere culturen te leren kennen, zijn we ons ook zeer bewust van de impact van het reizen met betrekking tot CO2 uitstoot. We hebben daarom een initiatief gezocht dat past bij onze manier van leven om elke trip die wij maken te compenseren. 

Nieuwsgierig? Just check it out.

bottom of page