top of page
IMG_5896_jpg.jpeg

UNIEKE
CONCEPTEN

Op zoek naar een uniek concept?

Op zoek naar een nieuw interactief concept? Serieus over gaming? Wil jij effectievere werving & selectie? Benieuwd hoe je de verkoop kunt stimuleren zonder alleen maar te zenden? Je team of klanten inspireren en kennis laten maken met jouw noviteiten? Verrassende rollenspellen die gespeeld worden door de deelnemers zelf?  Geen saai Onboarding proces meer? 

Stop met zoeken, want je bent op de juiste plek aangekomen. Bekijk enkele van de meest populaire concepten die we tot nu toe hebben ontwikkeld. Als je meer te weten wilt komen over elk concept, het doel en het idee, neem dan een kijkje in ons conceptportfolio. Mocht je nu een heel concreet doel voor ogen hebben maar heb je geen idee hoe dit op een originele en creatieve manier om te zetten, neem dan vooral contact met ons op! Buiten de lijntjes kleuren is namelijk onze specialiteit!  

TESTIMONIALS 

797d6038-5aaf-4c05-a1e5-5996bf3b1935.jpg
Justcurious heeft al vele creatieve projecten voor TUI Benelux op zich genomen, van totale verzorging van evenementen tot challenges met studiegroepen op bestemming tot video’s om onze strategische topics met onze collega’s te delen. Altijd wordt er topkwaliteit geleverd en weten ze precies aan te sluiten bij onze wensen. Ditmaal hadden we een zeer uitdagende opdracht waarbij we de hele organisatie wilden laten zien hoe we verschillende segmenten in de markt weten te bereiken met diverse marketinguitingen. Een mooi spel ‘Wie is Het’ werd ontwikkeld waarbij iedereen via een app zogenaamd in de telefoon screens van de diverse segmenten terechtkwam en moest raden om welk segment het ging. Tot in superdetail uitgewerkt en volledig geslaagd om de magie van de marketingteams wat meer tastbaar te maken. Chapeau Nicole, Luc, Luuk & Mark, jullie hebben prachtwerk geleverd met deze gamification, wat we nu ook internationaal binnen de TUI Group gaan uitrollen.

Roosmarijn Quartier Head of Marketing Communications TUI Benelux

Frans Leenaars , CMO TUI Western Region 

bottom of page