Catching the twinkle

Gisteren een meeting gehad met een nieuwe klant, Magretha.. Een zeer gedreven self-made woman, die al meerdere succesvolle carrières achter de rug heeft en zich tegenwoordig bezighoudt met het fit krijgen van de medemens. Ze heeft drie pijlers: eten, bewegen en motiveren. Opzich niets nieuws, we kennen allemaal de 1001 varianten op gezond leven anno 2014, maar het blijft mooi om mensen te ontmoeten met een enorme drive. Ze wil excelleren in alles wat ze doet. Ze was bijvoorbeeld latin dance choreograaf, moest en zou de beste zijn en werd vervolgens Europees Kampioen in 2012. Ze bezet nog steeds de achtste plaats op de wereldranglijst van beste latin dance choreograaf.

Daarnaast had ze jaren geleden de nare pech kanker te krijgen, werd de schildklier verwijderd en groeide het lichaam, naar eigen zeggen, dicht. Niets bleek te helpen in de strijd tegen de kilo’s en zodoende is ze zelf een gezonde methode gaan ontwikkelen door studie en cursussen en wandelt nu 50 kilo lichter door het leven. Ze is de spreekwoordelijke pitbull. Als ergens de tanden in gezet worden… Door haar kennis en persoonlijke ervaring traint ze nu vele BN’ers en niet BN’ers en schijnt een krachtig motivator. Niet als drill-sergeant, maar met een op maat gemaakte aanpak, volgens de filosofie dat iedereen verschilt en een ander levensritme heeft. Het gaat niet om het doel, maar om een verandering te bewerkstelligen, zodat mensen er jaren voordeel van hebben.

Nu gaat het mij in deze blog niet om ’t paaien van een klant, maar om de lol van mijn werk.

Er is ons gevraagd om een filmpje te maken voor op haar website om beter inzicht te geven over het hoe en wat van Magretha. Nu kunnen we mooi en slick beeldmateriaal schieten, zodat ze met een gelikt filmpje eindigt, maar de pret zit ‘m in de essentie van deze force of nature op camera te vangen. Het mooie is namelijk de twinkel in de ogen van deze dame. Ze is duidelijk iemand, die doet wat ze moet doen. What makes her tick? Hoe vertaal je het integer, maar laat je ook de kracht tot z’n recht komen? Hoe verpak je het in een notendop van drie minuten, terwijl ze vol liefde en met hoog tempo over haar werk praat? Hoe laat je iemand au naturel schijnen in plaats van een in vorm gegoten plaatje?

Door de tijd te nemen!

We leven in een instant-wereld, waarin alles direct, nu, in een hokje, klaar, strik er omheen in een race-tempo verwerkt wordt, waardoor een hoop schone details gemist worden. Met Justcurious laten we de klok voor wat ‘ie is, zodat een onderwerp goed tot z’n recht komt. Het maakt het voor ons veel leuker om te maken, omdat je met fraaie beelden met een kloppend hart eindigt. De klant voelt knalt meer van het scherm met haar of zijn ‘product’ en het eindresultaat werkt gunfactor verhogend. Iedereen blij!

Sebas

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten