Conceptontwikkeling is de basis. Samen met de klant, uit welke sector of branche dan ook, bedenken wij een oplossing voor een vraagstuk. We luisteren, denken mee, bedenken een creatief idee, zetten het om in een concreet plan en voeren het vervolgens uit. Uiteraard op onze eigenwijze, unieke en creatieve Justcurious manier. 

CONCEPTONTWIKKELING

De wereld met haar vele gezichten delen, is waar ons hart ligt. De diversiteit, de mensen, de cultuur en de natuur. Voor ons is het een eindeloze bron van inspiratie. Koppel dit gegeven aan de creatieve inhoudelijke en visuele kunde van Luc, de reisprogramma's van Sebas en de 20 jaar zakelijke ervaring in de reisbranche van Nicole en je eindigt met een daadwerkelijk expertise. We kennen de sector van A tot Z, weten wat er gevraagd wordt en kunnen kundig inspringen op de wensen van de klant.

REIZEN

BEWEGEND BEELD

Wij zijn van mening dat je dingen beter onthoudt door het te doen. Theorie is goed, maar het direct moeten toepassen en het met vallen en opstaan leren, zorgt dat het beklijft. Door jouw vraagstuk om te zetten in een uitdagende en speelse game brengen we het tot leven. Daarnaast voed je de teamspirit en eindig je met een gestimuleerde en gemotiveerde groep mensen. Een ideale manier om gezamenlijk de volgende stap te zetten.

Hier begint bij ons alles. Hier liggen onze roots, hier zijn wij voor samengekomen. Vanuit dat oogpunt bouwen wij verder naar wat jij wilt vertellen. Jouw verhaal, maar dan visueel. Jouw ideeën, maar dan zichtbaar. Bewegend beeld is natuurlijk onwijs breed en daarom zit er vast iets zitten wat aansluit bij jou.

GAMIFICATION

EDUCATIE

The new generation verdient ondersteuning, stimulans en de mogelijkheid om zich te onderscheiden. Sinds 2013 werken wij samen met verschillende scholen en universiteiten om leerlingen en studenten een podium te bieden in de breedste zin van het woord. Zij zijn onze toekomst en wij mogen gebruikmaken van hun innovatieve skills. Wij zetten ons ook in voor jongeren met een leerachterstand en denken op een creatieve manier mee met de scholen hoe we bepaalde onderwerpen onder de aandacht kunnen brengen.

Visuele content creëren is waar we goed in zijn. Hiermee is het begonnen en dit is de rode draad in alles wat we produceren. En aangezien we tegenwoordig het geschreven woord steeds meer vervangen zien worden door bewegend beeld, zit je bij Justcurious goed. Voor elk platform weten wij een passend visueel verhaal neer te zetten, maar laten we ons wel leiden door de inhoud. Wij geloven in de kracht van ieder verhaal en vangen dit met een camera.

BEWEGEND BEELD